۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
Thursday, November 21, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
جستجو
اولویتهای پژوهشی
الف) اولویت های پژوهشی گروه به زراعی و به نژادی:
  1. بررسی روش ها و پیامدهای ترسیب کربن در اراضی تحت کشت زعفران
  2. اثر اصلاح کننده ها و پایدارکننده های خاک در بهبود عملکرد زعفران
  3. بررسی اثر زعفران در فرآیند گیاه پالایی خاک و تصفیه آب و پساب
  4. مکان یابی و استعدادیابی اراضی جهت توسعه کشت زعفران
  5. تهیه بانک بنه (توده‌ها و اکوتیپ‌های مناطق مختلف زعفران‌کاری ایران و جهان)
  6. وزن و تراکم مصرف بذر (بنه) در هکتار و حصول عملکردهای مطلوب
  7. مدیریت آبیاری های بحرانی و اثرگذار در رشد و نمو و عملکرد کمی و کیفی
  8. مدیریت بیماریهای قارچی، ویروسی و باکتریائی بویژه قارچی (مشکل عمده مناطق گرمسیر)
  9. توسعه کشت و کار زعفران ارگانیگ و سالم
  10. کنترل جوندگان (بویژه موش) با استفاده از رادیو موج ها و روش‌های بیولوژیکی
  11. افزایش ماندگاری گل و روش‌های نوین خشک کردن کلاله (ارزش آفرینی)
  12. توسعه مکانیزاسیون کاشت بذر (بنه )، داشت، برداشت و جداسازی اجزای گل زعفران
  13. بررسی روش‌های امکان کاشت مجدد زعفران بعد از پایان دوره کاشت
  14. بررسی و تعیین نیازهای غذایی زعفران بخصوص عناصر ریزمغذی و میکروارگانیسم‌های مفید
  15. تعیین واکنش و آستانه تحمل زعفران به تنشهای غیرزیستی (به ویژه شوری و گرما)
  16. بررسی فنی و اقتصادی تولید زعفران در شرایط کنترل شده
  17. بررسی فنی و اقتصادی تولید زعفران با استفاده از منابع آبهای غیرمتعارف
  18. بررسی کیفیت و میزان آلودگی زعفران و خاک به عناصر سنگین
  19. بررسی ثبات عملکرد زعفران درطی زمان و پیش بینی عملکرد ان
  20. سنتز سبز نانوذرات مختلف از زعفران و اجزا این گیاه
  21. مدلسازی رشد زعفران با توجه به اثرات تغییر اقلیم.
  22. ارزیابی عوامل موثر بر خلاء عملکرد و ارائه راهکارهای کاهش آن.
  23. ارزیابی فنی و اقتصادی کشت مخلوط زعفران با سایر محصولات کشاورزی
  24. ارائه روش های ممتاز در کاهش اثرات خود و دگرآسیبی زعفران
  25. بررسی روش های بیوتکنولوژی در بهبود ژنتیکی زعفران
  26. اثرات تغییر اقلیم بر کاشت، داشت و برداشت زعفران و راهکارهای مقابله با آن
  27. نقش و کاربرد زعفران و اجزا آن در تغذیه و فیزیولوژی دام و طیور و آبزیان
 
ب) اولویت های پژوهشی گروه صنایع غذایی و دارویی:
  1. روش های کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات زعفران
  2. کاربرد روش های تشخیص و استخراج ترکیبات زعفران (کلاله،خامه و پرچم) در صنایع غذایی و دارویی
  3. تولید ادویه، نوشیدنی و دم نوش های زعفرانی (گل کامل)، رنگ های خوراکی از گلبرگ (صنایع غذائی) و انواع خوراکیهای مقوی از بنه زعفران
  4. تولید مواد آرایشی و بهداشتی از فرآورده‌های زعفران
  5. راهکارهای گسترش تولید فراورده های غذایی، دارویی و بهداشتی حاوی زعفران
  6. شرایط نگهداری پس از برداشت گل تازه و محصول فرآوری شده زعفران با رویکرد ارائه روش‌های بهینه و کاربردی.
  7. بهینه‌سازی روش های ضدعفونی موجود و ارائه روش های کاربردی جدید آلودگی زدایی از محصولات تازه و فرآوری شده.
  8. ارائه فناوری های نوین در خشک کردن محصول زعفران.
  9. بررسی کاربرد و اثرات دارویی زعفران
  10. ارائه روش‌های کاربردی و مقرون به صرفه در استخراج و خالص سازی رنگدانه ها، استحصال کروسین تیپ 1 و مواد موثره بخشهای مختلف زعفران با قابلیت عرضه تجاری.
  11. استفاده از زعفران و فرآورده ها در پیشگیری و درمان بیماریهای دیابت و سرطان و غیره
 
 
ج) اولویت های پژوهشی گروه اقتصاد و بازاریابی:
  1. ارزیابی جامع اقتصادی کشت و کار زعفران در قطب‌های تولید زعفران ایران
  2. شناسایی و تدوین راهکارهای توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری زعفران در ایران
  3. کاربرد اقتصاد دیجیتال در توسعه صنعت زعفران
  4. تدوین راهکارهای عملیاتی گسترش و بهبود دسترسی مستقیم بازارهای هدف صادراتی
  5. تامین مالی و مدیریت ریسک در صنعت زعفران
  6. تحلیل اثرات بورس زعفران بر اقتصاد، بخش کشاورزی و زعفرانکاران
  7. تحلیل مکانی و زمانی آب مجازی زعفران در مناطق زعفران خیز ایران
  8. تحلیل بازار نیروی کار زعفران در قطبهای تولید زعفران ایران
  9. تحلیل اقتصادی اثر تحقیقات کشاورزی بر عملکرد زعفران
  10. واکاوی مولفه های اقتصادی و اجتماعی کشاورزی ارگانیک زعفران
  11. تدوین راهکارهای عملیاتی برای قرارگیری محصول زعفران در اولویت‌های صادراتی
  12. شناسایی راهکارهای عملیاتی بهبود ارزش افزوده زنجیره تولید زعفران در ایران
  13. ایجاد سامانه اطلاعاتی برای زعفرانکاران سراسر کشور
  14. شناسایی و اولویت بندی عناصر آمیخته بازاریابی زعفران ایران در جهان
  15. شناسایی عوامل موثر بر مصرف داخلی و منطقه‌ای زعفران
  16. شناسایی راهکارهای عملیاتی برندسازی زعفران ایران
  17. طراحی الگوی منطقه‌ای بازاریابی مطلوب زعفران
  18. تحلیل حاشیه بازاریابی زعفران در مناطق زعفران خیز ایران
  19. نقش زعفران در رونق اشتغال و توسعه روستایی
  20. بررسی جایگاه زنان روستایی در صنعت زعفران ایران
تاریخ به روز رسانی:
1400/08/22
تعداد بازدید:
2044
Powered by DorsaPortal