تاثیر استفاده از بیوچار و سطوح آبی مختلف در عملکرد اجزای زعفران |
طراحی و ساخت نمونه آنالیزور گاز مختص گیاه زعفران |
بررسی تاثیر باکتری تیوباسیلوس و گوگرد بر خصوصیات خاک، رشد و
نمو و صفات رویشی زایشی و عملکرد گیاه دارویی زعفران |
اثر کود زیستی و نانو ذرات آن بر خصوصیات کمی و کیفی زعفران در
شرایط شوری آب آبیاری |
فراهمی عناصر غذایی و رشد بنه های زعفران تحت تاثیر کمپوست
بقایای پسته و کود مرغی تجاری |
ارزیابی اثر روشهای مختلف خشک¬کردن کلاله زعفران بر خصوصیات
شیمیایی و بیوشیمیایی بر اساس مدلسازی ریاضی |
بررسی تاثیر شرایط اقلیمی بر خصوصیات فیتوشیمیایی و اجزای
کلاله زعفران به روش HPLC |
احداث کلکسیون تودههای بومی و بین المللی زعفران |
طراحی و ساخت دستگاه تفکیک کننده گل زعفران (فاز اول) |
امکانسنجی کشت زعفران با آب لبشور با مدیریت آبیاری |
اثر هورمونها و برخی عناصر مغذی بر تولید پداژگ زعفران |
تاثیر کاشت ارگانیک زعفران بر میزان ثبات کیفیت کلاله تحت
تاثیر دمای خشک کردن و مدت زمان انبارداری |
اثر غلظتهای مختلف عصاره ارگانیک و غیرارگانیک گلبرگ زعفران بر
شمارش کلی میکروارگانیزمها و و کلیفرمها در شیر پاستوریزه |
مقایسه کمیت و کیفیت زعفران تولید شده در مزرعه با محیط کنترل
شده و ارزیابی تغییرات کیفی کلاله در پاسخ به زمان برداشت گل |
شناسایی عوامل محدود کننده و بررسی پایداری اراضی تحت کشت
زعفران در منطقه بجستان خراسان رضوی |
تاثیر کود دامی در ابعاد نانو بر کاهش اثر شوری در عملکرد
زعفران |
مکانیابی محل کشت و مدلسازی پراکنش زعفران به عنوان محصولی
استارتژیک بر اساس پارامترهای محیطی؛ مطالعه موردی: شهرستانهای کاشان، نطنز و
اردستان |
سنتز نانوذرات فلزی با استفاده از ترکیبات استخراج شده از
گلبرگ زعفران و کاربرد آن در حذف آلودگیهای آب |
خالص سازی آنتوسیانین ها از ضایعات گل زعفران توسط جاذب |
عامل ایجاد کننده آللوپاتی زعفران در خاک اراضی که قبلا یکبار
زعفران کشت شده است |
کاربرد کود دامی در اندازه نانو در مقایسه با کودهای دامی و
شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران و خصوصیات خاک |
مطالعه تاثیر پلاسمای سرد بر خصوصیات کمی و کیفی زعفران در
دوره پس از برداشت |
امکانسنجی برخی بیماریهای گیاهی زعفران به کمک تصویربرداری
هوایی |
روند توسعه اراضی تحت کشت زعفران در تربت حیدریه با روش¬های
زمان-مکان و سنجش از دور |
تحلیل موانع ارتقای ظرفیتهای تولید و زنجیره عرضه زعفران در
نواحی منتخب استان خراسان رضوی |
تولید تخم مرغ حاوی ترکیبات زعفران و اثرات محافظتی آن بر رشد
سلول های سرطانی |
پردازش تصویر گل زعفران جهت تعیین محل برش برای agbotها |
تجزیه و تحلیل اقتصادی محدودیت¬های تولید زعفران در شهرستان
قائن |
بررسی بیماری های زعفران در مزارع خراسان رضوی |
بررسی پاسخ پروتئینی زعفران تحت تنش خشکی به روش تجزیه
پروتئومیکس |
بررسی کارایی ترکیبات احیا کننده های بیولوژیکی زعفران بر سنتر
کوانتوم دات ها و مقایسه اثربخشی آنها بر نشان دار کردن و فرآیند رشد و تکثیر
سلول های سرطانی |
طراحی و ساخت نانو
زیست حسگر مبتنی بر اپتامر برای تشخیص آلودگی پاتوژنی آفلاتوکسین در زعفران |
بررسی روابط کمی بین عملکرد، شیوع آفات و مدیریت آبیاری
تابستانه در زعفران |