دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۳ شنبه ۱ دي
Saturday, December 21, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
*
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1401
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1403
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1402
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
کتاب: زعفران و روشهای خشککردن آن
زعفران و روشهای خشککردن آن
سرشناسه
:
عرب، الهام، 1362 -
عنوان و نام پدیدآور
:
زعفران و روشهای خشککردن آن [کتاب]/ الهام عرب.
مشخصات نشر
:
تربت حیدریه: چشمانداز قطب، 1395.
مشخصات ظاهری
:
231 ص.: مصور ، جدول ، نمودار.
شابک
:
:978-600-8509-70-7200000 ریال
وضعیت فهرست نویسی
:
فیپا
یادداشت
:
کتابنامه.
موضوع
:
زعفران
موضوع
:
Saffron crocus
موضوع
:
زعفران -- خشک کردن
موضوع
:
Saffron crocus -- Drying
موضوع
:
زعفران -- مصارف درمانی
موضوع
:
Saffron crocus -- Therapeutic use
موضوع
:
زعفران -- صنعت و تجارت
موضوع
:
*Saffron crocus industry
رده بندی کنگره
:
SB317 /ز7ع4 1395
رده بندی دیویی
:
584/38
شماره کتابشناسی ملی
:
4515476
لینک سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
نویسنده:
تعداد بازدید:
533
تاریخ:
1399/10/06
Powered by
Dorsa
Portal