۱۴۰۳ شنبه ۱ دي
Saturday, December 21, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
جستجو
زعفران؛ تاریخچه، گیاه‌شناسی، شیمی، تولید، فرآوری، مصرف استاندارد، تقلبات و بازاریابی
‏سرشناسه:ب‍ه‍ن‍ی‍ا، م‍ح‍م‍درض‍ا، 1311 -
‏عنوان و نام پدیدآور:زعفران؛ تاریخچه، گیاه‌شناسی، شیمی، تولید، فرآوری، مصرف استاندارد، تقلبات و بازاریابی/ تالیف محمدرضا بهنیا.
‏وضعیت ویراست:‏‫[ویراست 2].‬
‏مشخصات نشر:تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات‏‫، 1390.‬
‏مشخصات ظاهری:‏‫ل، 480 ص.‬‏‫: مصور (رنگی)‬.
‏فروست:انتشارات دانشگاه تهران؛ شماره انتشار 2065.
‏شابک:‏‫250000ریال‬‏‫: ‏‫‬‭978-964-03-6244-0‬
‏وضعیت فهرست نویسی:فیپا
‏یادداشت:چاپ قبلی کتاب حاضر با عنوان "زراع‍ت‌ زع‍ف‍ران‌" در سال 1370 منتشر شده است.
‏عنوان دیگر:زراع‍ت‌ زع‍ف‍ران‌.
‏موضوع:زعفران
‏موضوع:زعفران -- اصلاح نژاد
‏شناسه افزوده:دانشگاه تهران. موسسه انتشارات
‏رده بندی کنگره:‏‫SB317 ‭/ز7‏‫‬‮‭ب9 1390‭
‏رده بندی دیویی:‏‫‬‮‭584/38
‏شماره کتابشناسی ملی:2533980

 
نویسنده:
تعداد بازدید:
572
تاریخ:
1399/10/06
Powered by DorsaPortal