دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
Thursday, November 21, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
*
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1401
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1403
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1402
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
کتاب: زعفران: آشنایی، مدیریت زراعی و تولید، ترکیبات شیمیایی، مصارف
زعفران: آشنایی، مدیریت زراعی و تولید، ترکیبات شیمیایی، مصارف
عنوان و نام پدیدآور
:
زعفران: آشنایی، مدیریت زراعی و تولید، ترکیبات شیمیایی، مصارف/ نویسندگان مهدی کاظمی... [و دیگران].
مشخصات نشر
:
تهران: آییژ، 1390.
مشخصات ظاهری
:
دوازده، 96 ص.: مصور (بخشی رنگی).
شابک
:
978-964-970-287-2
یادداشت
:
نویسندگان مهدی کاظمی، ایمان عابدین، منظر طالبیفر، علی صفاریان.
یادداشت
:
کتابنامه: ص. 75.
موضوع
:
زعفران
شناسه افزوده
:
کاظمی، مهدی، 1360 -، گردآورنده
رده بندی کنگره
:
SB317 /ز7ز67 1390
رده بندی دیویی
:
584/38
شماره کتابشناسی ملی
:
2484068
لینک سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
نویسنده:
تعداد بازدید:
513
تاریخ:
1399/10/06
Powered by
Dorsa
Portal