دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۲ مهر
Thursday, October 3, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
*
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1401
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1403
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1402
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
Protective effects of aqueous and ethanolic extracts of saffron stigma and petal on liver toxicity induced by carbon tetrachloride in mice
Iranshahi, M.
Pharmacologyonline - 2011
Saffron (Crocus sativa L.) is one of the most valuable Iranian local plants and has been traditionally used as a medicine. The preventive effects of aqueous and ethanolic extracts of saffron stigma and petal were evaluated against CCl 4 induced hepatotoxicity in rats. CCl 4 induced fatty degeneration and vacuole formation and significantly increased the levels of alanine aminotransferase (ALT) and aspartate aminotransferase (AST) in plasma. Treatment with aqueous and ethanolic extracts of C. sativus L., stigmas and petals significantly decreased the levels of AST and ALT in plasma. Also histopathological studies showed that aqueous and ethanolic extracts of saffron (stigma and petal) reduce the incidence of liver lesions induced by CCl 4. The hepatoprotective effects of aqueous and ethanolic extracts of saffron may be due to: 1- antioxidant effects and radical scavenging 2-reduction of CCl 4 metabolic activation by cytochrome P450 inhibition 3- fixation of hepatic cell membrane. This results suggested that aqueous and ethanolic extracts of saffron exhibit hepatoprotective effects against liver damages induced by CCl 4 in mice.
نویسنده:
تعداد بازدید:
503
تاریخ:
1399/11/06
Powered by
Dorsa
Portal