دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۲ مهر
Thursday, October 3, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
*
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1401
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1403
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1402
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
Hypotensive effect of aqueous saffron extract (Crocus sativus L.) and its constituents, safranal and crocin, in normotensive and hypertensive rats
Imenshahidi M
Phytotherapy Research - 2014
In this study, the effects of saffron (Crocus sativus) stigma aqueous extract and two active constituents, crocin and safranal, were investigated on blood pressure of normotensive and desoxycorticosterone acetate-induced hypertensive rats. Three doses of crocin (50, 100 and 200 mg/kg), safranal (0.25, 0.5 and 1 mg/kg) and the aqueous extract (2.5, 5 and 10 mg/kg) were administered intravenously in different groups of normotensive and hypertensive animals and their effects on mean arterial blood pressure (MABP) and heart rate (HR) were evaluated. The aqueous extract of saffron stigma, safranal and crocin reduced the MABP in normotensive and hypertensive anaesthetized rats in a dose-dependent manner. For example, administrations of 10 mg/kg of aqueous extract, 1 mg/kg of safranal and 200 mg/kg of crocin caused 60 +/- 8.7, 50 +/- 5.2 and 51 +/- 3.8 mmHg reductions in MABP, respectively. It can be concluded that the aqueous extract of saffron stigma has hypotensive properties which appear to be attributable, in part, to the actions of two major constitutes of this plant, crocin and safranal. It seems that safranal is more important than crocin for lowering down blood pressure of rats.
نویسنده:
تعداد بازدید:
462
تاریخ:
1399/11/06
Powered by
Dorsa
Portal